Vision

 

Et sundere liv:
Vi har en bred sundhedsforståelse i Svømmeklubben Sønderborg. Sundhed handler om mere end blot at opnå fysisk sundhed som følge af svømmetræning. Sundhed for os er også, at du som medlem får et socialt fællesskab i klubben og at aktiviteterne i klubben bidrager til din mentale sundhed. Vi ønsker, at du som medlem oplever mere energi, glæde og overskud i din hverdag.

Det skal være sjovt:
Det skal være sjovt at være medlem i Svømmeklubben Sønderborg – også når du skal lære at svømme. Derfor er hele vores undervisning, uanset hvilken vandsport og aktivitet, tilrettelagt med fokus på at opnå en tilpas balance mellem læring og leg. Vi tror på, at det er i fællesskabet glæden opstår.

Du skal være tryg:
Følelsen af tryghed fra forældre og medlemmer er en af vores højeste prioriteter. For os er det således vigtigt, at trænere er klædt på til at varetage alle medlemmers interesser og hensyn – og gennem kontinuerlig videreuddannelse skabe et sikkert miljø fra det øjeblik medlemmerne træder ind i svømmehallen.

Et favnende miljø:
Svømmeklubben Sønderborg ønsker at favne bredt. Internt i klubben har vi et konstant fokus på at udvikle både breddeidræt, konkurrencedelen, og vores vandpoloafdeling. Gennem en bred vifte af vandaktiviteter er vores mål at kunne tilbyde en vandaktivitet til alle, fra yngste til de ældste, og herved bidrage til social lighed i sundhed ved at tilbyde aktiviteter til alle aldre og kulturer i kommunen.

Eksternt ser vi os selv som en solid samarbejdspartner til det øvrige idræts- og kulturliv i Sønderborg. Vi går forrest og ved at skabe synergier med andre for derpå at skabe en klub som favner bredere.

Svømmeklubben Sønderborg "Er et rart sted at være"

Vores sponsorer