Far/barn plask

Skal det være lidt vildere, skal du dykke lidt dybere eller lidt længere? Så er vores nye far/barn hold det du skal vælge.

Far/barn holdet er et tilbud til dig, der gerne vil have lidt ekstra kvalitetstid med dit barn. I modsætning til Familieholdet, hvor enten mor eller far er velkommen, er det kun far, onkel eller måske bedstefar, der kan deltage i undervisningen. Antallet af deltagere er også sat lavere, så der er mere ro omkring barnet. 

 

Som voksen er du med til at hjælpe barnet med at blive glad for at være i vandet. Derfor anbefaler vi, at du kun tilmelder ét barn pr. voksen.

Undervisningen vil bestå af simple øvelser, hvor fokus vil være på vandglæde og tryghed. Øvelserne vil løbende blive justeret og blive lidt vildere, så barnet fortsat udfordres i vandet.

Holdet er særlig egnet til de børn, der endnu ikke er fortrolige med vandet i en svømmehal og derfor gerne vil have deres far med til at skabe den sidste tryghed. Samtidig lærer barnet svømmehallen at kende, inden det eventuelt selv skal tilmeldes et af klubbens øvrige hold.

Børn, som er vilde med vand, er selvfølgelig også velkomne.

 

Undervisningen foregår 1 gang om ugen i 45 min. Det sidste kvarter er der fri leg.

 

Deltagerkrav:

Ingen svømmefærdigheder er påkrævet. Holdet er ikke en del af svømmeskolen, men kan med fordel vælges forud for tilmelding til svømmeskolens A1-hold eller B1-hold.

 

Praktisk vedrørende tilmelding:

Har du flere børn, du ønsker at tilmelde, skal der laves en tilmelding pr. barn.

Det er barnet/børnene der skal laves svømmeprofiler på, og det er dem som skal tilmeldes på Far/barn-holdet.

 

Tilmelding til Far/Barn plask (klik her)

 

 

 

Vores sponsorer